Najnovšie recenzie zo sekcie Domové zvončeky
Xiaomi Video Doorbell 3 funguje spoľahlivo. S párovaním s aplikáciou nebol žiadny problém. Záznamy z pohybu pred zvončekom sa ukladajú na cloud zadarmo za posledné 4 dni. Nie je problém ani so signálom, hoci je zvonček vzdialený od routra.
- Kvalita zobrazenia, jednoducha aplikacia, spolahlivost.
- Veľa melódií na výber
- Vysoká hlasitosť
- Dobrý dosah
- Prijímače v zásuvke nešumia ako iný predchádzajúci produkt
- Vysielač nepotrebuje batériu
- Pri maximálnej hlasitosti skresľuje zvuk, ale taká hlasitosť ani nie je potrebná.
Zvonček plní svoj účel, takže som spokojný. Životnosť sa ešte posúdiť nedá.
- rychla montaž vynikajúci
cista robota
jednoduchá nenáročná inštalácia
príjemný zvuk
Šikovný jednoduchý zvonček bezdrôtový.
- ľahká inštalácia a nastavenie
- funguje bez problémov
- len v červenej farbe
- Zvonček
Keď zazvonite zvoní u každého kto má v okolí podobný zvonček ŠMEJD
Tak deklarovanych 300 metrov to nie je ani nahodou. Tipol by som si tak tretinu z toho. Ako uz spomenul iny uzivatel, kryt na meno naozaj drzi na dobre slovo, ja som ho tam prilepil sekundovym lepidlom na vecne veky.
Predtym som mal zvoncek z Lidla, niekto mal asi silnejsiu ruku a pretlacil ho, odisiel do vecnych lovist, tento v tomto smere vyzera byt odolnejsi.
Xiaomi Smart Doorbell 3
Pridané: 10. júla 2024
(naposledy upravené 5. augusta 2024)
Zakúpený v TuNakúpim.sk
- Je to fajn vidieť kto zvoní pri dverách
sladjane
- zbernica potrebna pre mnozstvo tapo prvkov
- ak komunikuje cez poschodia, tak zariadenia mozu mat slaby signal na komunikaciu a nereaguju, idealne je teda mat ho na rovnakom poschodi ako snimace
- Kvalitný zvonček s kamerou za super cenu.
- Množstvo funkcií zaručuje spokojnosť aj náročnejších zákazníkov.
Niekedy treba zmačknúť viac krát nakoľko stlačením si vyrába prúd.
Umiestnenim na plechovu branu, kde plech tvori prekazku medzi vysielacom a prijimacom cca do 8m, obcasne (ne)funguje i napriek vyvedeniu anteny cez tento plech.
Je zaujimave, ze to bezproblemovo funguje pri otvorenych dverach domu.
Inak funguje bezvadne, vyskusane aj na volnu vzdialenost do 30m
Spokojnosť na sto percent
- Dobrá cena bola práve 36,41€ bez poštovného
- Samotný zvonček má malý repráčik, takže aj ten, kto stlačí tlačidlo vie, že zvonil
- Veľmi pekne prepracovaný design
- Držiak zvončeku je samostatná plastová platnička, ktorá má na sebe 3M obojstrannú lepku. Takže sa dá aj nalepiť a dá sa aj priskrutkovať. Skkutky a hmoždinky sú v balení.
- Cez aplikáciu prenáša aj pohyb pred kamerou formou notifikácie
- Celkom kvalitný obraz cez deň (testované len v interiéri). V noci ešte netestované.
- Video hovor sa super prenáša na mobil do aplikácie. Dá sa v menu aplikácie nahrávať alebo robiť fotka. Ukladá sa to na Cloud server.
- Dá sa priamo po zazvonení pustiť len správa ako v odkazovači na mobile. Nie je potrebné hovoriť alebo zdvíhať “hovor”.
- Reprák, ktorý robí zvuk zvonenia nemá integrovanú batériu. Musí byť stále napájaný cez USB-C konektor.
- V balení je iba jeden krátky USB-A/USB-C káblik a bez samostatnej 220 V koncovky.
- Ľahko ukradnuteľný.
Produkt odporúčam za tú cenu, ako som ho kúpil 36,31€ plus poštovné k tomu 3€. Detaily pozitívne a aj negatívne sú opísané vyššie. Je to fajn mať niečo takéto a mať veci na diaľku pod kontrolou. Nie len lto sa motá okolo domu, ale aj keď niekto bol skutočne pred dverami a zvonil. Výrobok odporúčam na základe pár minutového testovanie v interiéri po rozbalení z krabice a aktivovaní zvončeka aj na aplikácii.
- dlhá výdrž batérie
- Spolahlivost
- Spokojnosť
Používam ako meteostanicu s viacerými snímačmi a som spokojný
Zobrazujem 41 - 60 zo 456 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...23 Ďalšie »