Najnovšie recenzie zo sekcie Domové zvončeky
- Uvádza sa napájanie 1× 12 V A23 (súčasťou balenia) kvôli čomu som zariadenie kupoval. v realite je napájané 1x 3 V CR2032.
- Paráda
- Paráda
Solight 1L56BDZ
Pridané: 8. septembra 2022
(naposledy upravené 20. októbra 2022)
Zakúpený v Rent.sk
- Je ho pocut v celom dome
Ok
- Funguje zatiaľ super. Možnosť nastaviť druh zvonenia a hlasitosti (5 stupňov, posledný stupeň je bez zvonenia, iba blikačka).
- Na kryte tlačítka nie sú otvory na skrutky na upevnenie na stenu. Tlačítko je možné len nalepiť obojstrannou páskou. Tlačítko je robustnejšie a nezmestí sa do všetkých krytov zvončekov.
- Zvonček funguje výborne, odporúčam.
- Výborný dosah
- Príjemné melódie
- Jednoduchá montáž
- Zatiaľ žiadne
- Výhoda je v tom, že jeden máme v byte a druhý na terase
Zvonček je pekný, voliteľné melódie tiež, praktický, počuť ho dobre pol celom dome
Ďakujem
- Spoľahlivo funguje, bez falošných náhodných zvonení
- Používam naprieč domu cca 9m a bez problémov.
- Pekné a príjemné tóny. Tie burzové melódie tam našťastie vôbec nie sú.
- Pekný dezing a nie je potrebné meniť batérie
- Bol by som radšej keby prijimac nemusel byť v zásuvke 230v ale napríklad na 9v bateriu.
- Jediné čo je nevýhoda, že ak niekto zatlačí tlačidlo zvonenia nie v strede, ostane ten krycí plast preborený a nevráti sa to späť. Treba to potom napraviť. Ale zatiaľ jediná kto sa nevie trafiť na stred tlačidla je moja svokra a tak sa nemôžem ani čudovať ;)
Dodnes zvonček nemám,nemôžem ho hodnotiť.Bolo mi povedané že bude dodaný do 3-mesiacov hoci na vašej stránke je max. 14 dní. Ján Dacho
Zvonček je namontovaný, odskúšaný som spokojná
Pohodlné riešenie pre prípady, keď je ťažké alebo nemožné ťahať kábly, netreba kontrolovať stav nabitia batérií, priehľadná krytka chráni menovku na zvončeku, netreba vŕtať, zvonček dobre drží prilepený na dreve. Trochu sa obávam, či to tak zostane aj vo vlhkom a studenom počasí, preto ma mrzí, že prevádzkovatelia hodnotiacich webov chcú hodnotenie výrobkov okamžite, dobre že nie po pol hodine po nákupe.
Nepoužiteľné
- Silný zvuk
- Zaujímavý dizajn
- Nemá návod v slovenčine
Je naozaj super, jeho zvonenie budete počuť aj keby ste nechceli a zapadne do kazdeho interieru, vrelo odporúčam....
- Pekný dizajn
- Spĺňa funkcie podla popisu
- Cena a kvalita
- Do 50 metrov, v dome cez múry, dvere, okna- zvoní,; vonku, vo voľnom priestranstve, keď ma signál obísť dom a za domom by malo zvoniť- tak nezvoni a to je do 150m
- Možno použiť súčasne v interiéri a exterieri
veľký dosah signálu. bývame na 8. poschodí a zvonček zvoní aj tak...
Zobrazujem 261 - 280 zo 456 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...23 Ďalšie »