Najnovšie recenzie zo sekcie Domové zvončeky
- Veľa melódii na výber
- Nastavenie stupňa hlasitosti
- Strieška proti dažďu
- Priestor na menovku
- Výborny dosah
Zvonček sme ešte nenamontovali,no už sme ho skúšali.Množstvo melódii na výber a čo je na ňom super že si môžte nastaviť hlasitosť zvuku čo je výhodou ak zvonček máte zapojený napr.v obývačke :)
- Dosah
- Dosah
- Je to že nemusim mat káble
Vynikajúci produkt, konečne netreba dávať pozor, či baterky nie sú náhodou vybité. :) malý fyzikálny zázrak :)
- vyhoda
Produkt ešte nebol odskúšaný
Viac možností nastavenia zvončeka + tlačidlo bez batérie.
- jednoduchá manipulácia
- spĺňa avizované parametre
- dobrá cena
Odporúčam, rozmerovo optimálny, výhrev výborný.
- pomer ceny a kvality
- rôzne melódie na výber (dá sa vybrať)
- vonkajšie tlačítko pri vyslaní signálu krátko zasvieti, čo je fajn
- na kovovom podklade (napr. stĺpik bránky) je dosah veľmi krátky
Ako väčšina takýchto zvončekov, aj tento má krátku anténu, preto ak vonkajšiu časť pripevníte na kovovú bránku či stĺpik, výrazne sa skráti dosah zvončeka. Rátal som s tým, takže ma to neprekvapilo.
Nemozno pouzivat v el.sieti SK/CZ, nieje mozne pripojit (nemecka koncovka)
super
Z 52 melodii 2 pouzitelne !
výrobok zodpovedá popisu,len treba trocha viac stláčať tlačítko-vynaložiť väčšiu silu.
- Neobsahuje baterky
- Nízka cena
- Prehľadný e-shop
- netreba baterky
- Tlačidlo vonkajšieho vysielača je také "tuhé", že v mnohých prípadoch nedôjde ku kontaktu spínača a tým teda nedôjde k prenosu signálu do prijímača. Je potrebné nájsť miesto na tlačidle, na ktoré je potrebné neúmerne silno zatlačiť. Možno považovať túto chybičku aj za VÝHODU v prípade nežiadúcej návštevy. No čo Vám poviem, vyskúšajte sami a uvidíte.
- Diaľkové ovládanie na prípadné vypnutie zariadenia ak ho potrebujete vypnúť a nemusíte vyberať batérie. Batéria k diaľkovému ovládaču bola pribalená.
- Inak všetko funguje ako má.
- Vo vonkajšom prostredí, treba zvážiť vhodné umiestnenie. Možné "falošné signalizovanie" pri prelete vtákmi.
- Dosah senzora pohybu je asi tak ako píše výrobca 5, 6 metrov, pre mňa by vyhovovalo tak 10 m. Preto som musel riešiť vhodné umiestnenie jednotky senzoru pohybu.
- Signalizácia zachytenia pohybu je aj na jednotke senzora pohybu rozsvietená červenou led diódou, ktorá by tam ani nemusela byť kvôli tomu aby osoba, ktorá vstúpi do priestoru senzora jednotky nevedela že bol zachytený jej vstup, pohyb.
- Mohol sa vyrobiť a doplniť kĺbový držiak na zavesenie a natáčanie jednotky senzora v určitých uhloch.. Tu je len možnosť zavesenia jednotky bez možnosti natáčania.
Potreboval som zariadenie na ohlásenie pohybu osoby vo vonkajšom prostredí a napájané batériami. Toto mi tento produkt splnil.
Funguje podľa mojich očakávaní, zatiaľ používame iba pár dní. Ale je spoľahlivý, dizajnovo veľmi pekný, s možnosťou výberu rôznych melódií zvonenia. Nevýhody produktu sme zatiaľ nepozorovali žiadne.
- účel, cena
- žiadna
dobrý pomer kvalita, cena, dodacia lehota
Zobrazujem 301 - 320 zo 456 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...23 Ďalšie »